Agenda

Venue: Via Microsoft Teams

Contact: Tom Fowler 

Items
Note No. Item

6.00 pm
5 mins

1.

Welcome & Introductions / Apologies for absence

2.

Introduction to Community Boards

To receive a video presentation from the Leader of the Council, Councillor Martin

Tett.

3.

Declarations of Interest

6.05 pm
5 mins

4.

Action Notes pdf icon PDF 427 KB

To review the actions from the previous meeting and agree the notes as an accurate record.

6.15 pm
10 mins

5.

Community Matters

Written public questions submitted in advance to be read by the Community Board Coordinator.

6.20 pm
5 mins

6.

Community Board Plan pdf icon PDF 404 KB

To provide feedback on the Community Board Plan.

 

6.25 pm
5 mins

7.

Funding Update

Update on funding by Alice Williams, Community Board Coordinator.

6.30 pm
15 mins

8.

Parking and Infrastructure pdf icon PDF 577 KB

Update on sub group by Wendy Matthews, Sub Group Lead.

 

Update on parking enforcement by Mark Davis, Parking Manager.

 

Update on Western Rail Link to Heathrow by Darl Sweetland, Strategic Infrastructure Projects Lead.

6.50 pm
10 mins

9.

Covid-19 Response Recovery

Update on sub group by Ann Mayling, Sub Group Lead.

7.00 pm
10 mins

10.

Community Safety / Thames Valley Police Relationships

To establish the Sub Group membership and discuss potential priorities.

 

7.10 pm
10 mins

11.

Green Spaces

To establish the Sub Group membership and discuss potential priorities.

7.20 pm
10 mins

12.

Former Iver Member Liaison Group- Project Updates

Update on the projects previously managed by the former Iver Member Liaison Group (IMLG) by Jack Mayhew, Growth and Development Strategy Manager.  Projects to be picked up by the relevant Community Board Sub Group.

 

7.30 pm

13.

Date & time of next meeting

3 November 2020, 6:00pm